Ποτε θα ολοκληρωθει η Μαρινα Αγιας Ναπας;

Σημαντική πρόοδος καταγράφεται στην υλοποίηση του μεγαλεπήβολου έργου ανάπτυξης της Μαρίνας της Αγίας Νάπας, που αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2021, ενώ η ίδια η Μαρίνα θα τεθεί σε λειτουργία νωρίτερα, το καλοκαίρι του 2019.

Οι εργασίες εξελίσσονται σταθερά, ακολουθώντας το χρονοδιάγραμμα κατασκευών, με τα έργα της πρώτης φάσης, που ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2016 και αφορούν στην κατασκευή λιμενικών έργων και έργων υποδομής, να βρίσκονται σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό ολοκλήρωσης.

Ήδη κλείνει ο βασικός βραχίονας (κυματοθραύστης), ενώ πραγματοποιούνται έλεγχοι των θεμελίων ενός από τους εντυπωσιακούς πύργους που προβλέπονται στη δεύτερη φάση των κατασκευών, που αφορά στη δημιουργία 190 ευρύχωρων, πολυτελών διαμερισμάτων στους δύο πύργους, 29 πολυτελών επαύλεων, καθώς και πλειάδας επιλεγμένων καταστημάτων και εστιατορίων που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες, αλλά και επισκέπτες της Μαρίνας. Επιπρόσθετα πραγματοποιούνται έλεγχοι για το ύψος της χερσονήσου η οποία θα ξεπεράσει τα τέσσερα μέτρα από τη θάλασσα.

Παράλληλα είναι έτοιμα να λειτουργήσουν τα υπερσύγχρονα γραφεία πωλήσεων στην Αγία Νάπα, όπου οι επισκέπτες και ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα έχουν στη διάθεσή τους περιγραφές, φωτογραφίες και videos του τελικού έργου, αλλά θα έχουν και τη δυνατότητα να ξεναγηθούν, μέσω εικονικής πραγματικότητας, στον ίδιο το χώρο, για να αντιληφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπειρία που θα προσφέρει η Μαρίνα Αγίας Νάπας, στους μελλοντικούς ενοίκους και επισκέπτες.

Γεγονός αποτελεί ότι, μέσα από μια σειρά επιτυχημένων προωθητικών ενεργειών, το σημαντικό αυτό έργο έχει αποκτήσει διεθνή φήμη, προσελκύοντας αυξανόμενο ενδιαφέρον από επενδυτές και αγοραστές. Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος αποτελεί το ότι πλέον του 55% του Ανατολικού Πύργου του έργου έχει ήδη πωληθεί.

Η Μαρίνα της Αγίας Νάπας, η πιο σημαντική ανάπτυξη που πραγματοποιείται στην Αγία Νάπα  στην περιοχή Αμμοχώστου, ανήκει στα πλέον φιλόδοξα έργα ανάπτυξης στην Κύπρο. Με την ολοκλήρωσή της αναμένεται να αναβαθμίσει τόσο την περιοχή όσο και το εθνικό τουριστικό προϊόν, λειτουργώντας ως μοχλός έλξης αλλά και ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας και προωθώντας την εικόνα της Αγίας Νάπας ως προορισμό ποιοτικού τουρισμού και ελκυστικό πόλο σημαντικών επενδύσεων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Χωροθετημένη ανάμεσα στις παραλίες Αγίας Θέκλας και Μακρονήσου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας προνοεί την κατασκευή 190 ευρύχωρων, πολυτελών διαμερισμάτων σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 29 πολυτελών επαύλεων, μαρίνας με δυναμικότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη, ναυπηγείου, καθώς και μιας σειράς από επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες της Μαρίνας.

Πηγή: capitaltoday.sigmalive.com

News
25-Apr-2018